Az összefoglaló megtekintéséhez kattints a képre!

A Menedzserszövetség rendkívül sikeres első mentor programját követően, 2020. májusában folytatta kezdeményezését, Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program néven. Tavaly tavasszal, mikor az előző program koncepciója kidolgozásra került, három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése a programmal kapcsolatos céljait: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

A koronavírus miatt kialakult gazdasági világ krízisre reagálva, a Menedzserszövetség 2020 tavaszán elindította mentor programját online formátumban, olyan mentorokkal, akiknek véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van Magyarországon. Ebben az időszakban a tapasztalatátadás, az iránymutatás a lehető legnagyobb segítség a fiatal vezetőknek, középvezetőknek, a Menedzserszövetség ezzel a programjával kívánja támogatni a Jövő Menedzsereit ebben a válságos időszakban. A mentoráltak választ kaphatnak a mentoroktól többek között arra, hogy milyen lehetőségeik maradtak, ha az A terv teljesen megsemmisült, mit tehetnek a kialakult helyzetben és mit tanulhatnak egy ilyen válsághelyzetből?

A mentor program muníció a koronavírus alatt, és az utána következő, a gazdasági fellendülést igénylő időkre.

A szűkkörű csapat – aki a program megalkotásán és tökéletesítésén dolgozott az elnökség felkérésére – az új projekt megalkotása során az előző év programjának eredményét és tanulságait is felhasználta, illetve a rendkívüli helyzetre való tekintettel az elérhető legprofesszionálisabb digitális felület használatához nyújt segítséget a program során.

38 mentor vesz részt a programban, a hivatalos kommunikáció április 20-án indult és május 10-ig tudtak rá az érdeklődő mentoráltak jelentkezni.

A Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése bízik benne, hogy a Szövetség tagjaiból és Év Menedzsere díjazottaiból álló mentor csapat, szakmai támogatásával egy sikeres program keretében számos mentee-nek adhatnak hasznos ismereteket és tanácsokat. A program 2020 május közepén indult és június végén fejeződik be. Pont abban az időszakban, amikor már szemmel láthatóak lettek a gazdasági károk, amikor a legtöbbet segíthettek a mentorok a Jövő Menedzsereinek olyan tapasztalatokkal, melyek azonnali megoldást nyújthatnak számukra.

A világban kialakult helyzetre való tekintettel a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program digitális alapokon, virtuális találkozók formájában folyik 2020. május 15. és 2020. június 30. között, 6 alkalommal 2 órás online konzultáció keretében.

A Menedzserszövetség hisz benne, hogy csak közösen, összefogva sikerülhet átvészelni ezt a minden szempontból bonyolult és rendkívül sok áldozatot követelő helyzetet. Ennek elérése érdekében próbál értéket teremteni és megfelelő felületet biztosítani a tudás- és tapasztalatmegosztás megfelelő átadásához, áramlásához.

Részvételi díj tagok által ajánlott mentoráltak részére: 150. 000 Ft + áfa
Részvételi díj külsős mentoráltak részére: 190. 000 Ft + áfa