Az önismeret szerepe a karrierépítésben

Fiatal vezető vagy? Még nem töltötted be a 40 évet? Szeretnél csúcsvezetőktől tanulni de nem tudod, hol ismerd meg őket? JELENTKEZZ a Jövő Menedzsere 6.0 mentor programba!

Ha érdekel a Menedzserszövetség mentor programja és kiváncsi vagy a több mint 200 mentee eddig szerzett tapasztalatára, GYERE EL MÁJUS 4-én, szerdán a MetLife székházba és ismerd meg közelebbről programunkat.

Az esemény házigazdája Dr. Judit Zolnay, a MetLife Magyarország és Bulgária vezérigazgatója, a Menedzserszövetség elnökségi tagja és Németh Flóra, a Magyar Telekom kommunikációs szakértője, akik a Jövő Menedzsere Mentor Programot követően, Álom Határidővel néven indított kezdeményezésük keretében szerveznek beszélgetéseket, gyártanak tartalmakat a tudatos karrierépítés témájában. Az esemény vendégelőadója Malchiner Péter, nemzetközileg elismert karrierszakértő, a „You are more” és „Az élet hat bástyája” című könyvek szerzője. Péter előadásában arról fog beszélni, hogyan induljunk el az önismereti úton, fiatal vezetőként milyen kapaszkodóink lehetnek és olyan gyakorlati útravalókat ad, melyek segítségünkre lehetnek karriercéljaink elérésében.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha van olyan kollégád, aki számára szintén hasznos lehet az előadás, bátran hívd el és regisztráljátok őt is az eseményre!

Időpont: 2022. május 4.
Helyszín: MetLife székház

Regisztráció

Év Menedzsere Díjátadó Gála

Az Év Menedzsere Díjátadó Gála a vállalatok, nonprofit szervezetek és a közszféra felsővezetőinek egyik legkiemelkedőbb éves társadalmi rendezvénye, melyet idén május 21.-én rendez meg a Szövetség. A Gálán átadott Év Menedzsere díjak rangját az adja, hogy a szakmaiságot helyezi a középpontba és a pozitív vezetői mintát tünteti ki, segítve ezzel a modern, európai vezetési kultúra kialakítását.

Év Menedzsere Díjátadó Gála ’2022

Időpont: 2022. május 21.
Helyszín: Budapest Marriott Hotel

RegisztrációTovábbi részletek