Értékteremtő sikersztorik, emberi történetek példamutatásról, családról, üzletről, további célokról, ismert cégvezetőkkel. A Business Menü interjúalanyai őszintén beszélnek egymással olyan helyzetekről és kihívásokról, amelyek nagyon eltérő iparágakban, markánsan különböző cégekben érték őket, vagy amelyekkel magánemberként kellett megküzdeniük. 

A Szövetség a Business Menü̈ Bombera Krisztinával című online mélyinterjú sorozatával az Év Menedzsere díjazottak bemutatásával láthatóságot biztosít és értéket teremt a példamutató́ életutat bejárt vezetők számára.

A B Menü̈ Bombera Krisztinával és a Business Café́ Jaksity Katával műsorok interjú alanyai olyan közép- és felsővezetők, akik a műsoron keresztül – lehetőségük és iparáguk szerint – segítséget tudnak nyújtani, támpontot tudnak adni vállalati, üzleti, etikai, valamint a menedzsereket érintő más fontos kérdésekkel kapcsolatban.

A Covid Extra Virtuális párbeszéd sorozat Seres Nikolettel pedig a járványhelyzet okozta üzleti, kommunikációs és HR nehézségekkel foglalkozott, hazai és nemzetközi kitekintéssel.