NextLevel Mentor Program

A Menedzserszövetség rendkívül sikeres mentorprogramjai, a Jövő Menedzsere és a MasterClass mellett 2024-től elindítja NextLevel Mentor Programját, a már tapasztalt, pályájuk közepén járó vezetők számára, hogy segítse szakmai életüket elakadás, szektorváltás, szintlépés esetén.
A Jövő Menedzsere és MasterClass Mentor Programokban ezidáig közel 350 mentorált vett részt.

2019 tavaszán, mikor a program koncepciója kidolgozásra került, a célokat három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.
A programok fejlesztése, folyamatos megújítása közben a következő három további cél került fókuszba: támogatás a vezetői magányosság leküzdésében, segítő kéz nyújtása a vezetők útkeresésében, és amitől a program egyedülálló: a vezetőre történő összpontosítás, nem elsősorban a vállalata, hanem maga a vezető érdekeit képviselve.

A NextLevel 2024:1 Mentor Program 15 mentorral indul útjára. A programban mentorként résztvevő Menedzserszövetség tagok olyan elismert, aktív felsővezetők, akiknek tapasztalata, véleménye és gondolatai inspirálóan hatnak minden vezetőre.

JELENTKEZÉS

Középvezetőket célzó mentorprogramunk a már tapasztalt, pályájuk közepén járó vezetőket segíti szakmai életük elakadásaiban, szintlépéseiben.
A programra a szövetség online jelentkezési felületén keresztül lehet regisztrálni, az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével, illetve legalább 3 kompetenciaterület megjelölésével. Ezen kívül a jelentkezési adatlap kitöltése közben a jelentkezőnek meg kell adni azon minimum 3 fő, maximum 6 mentor nevét is, akikhez szívesen jelentkezne a 6×2 órás kurzusra. A jelentkezők adatlapjai a Menedzserszövetség ügyvezetésének előszűrésén esnek át, melyet követően egy szakmai csapat választja ki a legideálisabb mentort a mentoráltak részére. A jelentkezéseket az arra dedikált időszakban lehet feltölteni a www.menedzserek.hu oldalon található NextLevel Mentor Program menüponton keresztül. A programban résztvevő mentoráltak mellé a megfelelő mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik, de minden esetben figyelembe veszi a szakmai team, hogy a mentorált lehetőleg a megjelölt mentorok egyikéhez kerüljön. A kiértesítések december 15-ig kerülnek kiküldésre a kiválasztott mentoráltak részére.

Jelentkezési időszak: 2023. szeptember 20. — lezárásig
Programidőszak: 2024. január – április között a mentor – mentorált megállapodásától függően személyes és / vagy virtuális találkozók keretében, 6 x 2 órában

A NEXTLEVEL MENTORPROGRAM DÍJA

A Menedzserszövetség tagjainak, egyéni fizetéssel 250.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetség tagjainak, cég általi fizetéssel 325.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára egyéni fizetéssel 350.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára cég általi fizetéssel 450.000 Ft + Áfa.
A részvételi díj azok számára, akik tagsággal nem rendelkeznek, minden esetben egyéves Menedzserszövetségi tagságot tartalmaz.

Mentor extra: a regisztrációs felületen lehetőség van kifejezetten egy preferált mentorhoz kerülni +50%-os kizárólagossági felár megfizetésével.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!