MentorPLUSZ Program

A Tanítsunk Magyarországért Program és a Menedzserszövetség közös kezdeményezésében 2022 júliusában útjára indul a MentorPLUSZ program, mely a mentornagykövetek számára nyújt egyedülálló fejlődési lehetőséget.

A Menedzserszövetség partneri együttműködést vállal annak érdekében, hogy a programban résztvevő egyetemi mentornagyköveteket egy kifejezetten nekik szóló mentorálási folyamattal támogassa, mely a MentorPLUSZ Program nevet viseli. A MentorPLUSZ Program a Menedszerszövetség már jól bevált Jövő Menedzsere Mentor Programjának elemeire épít, melyről bővebben itt olvashattok: https://menedzserek.hu/mentorprogram-6-0/

A Menedzserszövetség tagjai olyan sikeres közép- és felsővezetők, akik pozitív vezetői mintát mutatva, tevékenyen vállalnak részt az etikus vállalatvezetés elveinek népszerűsítésében. Számukra kiemelten fontos az értékteremtés, a szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet különböző generációi között és a szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében. A tagság létszáma közel 350 fő.

A Menedzserszövetség célkitűzése, hogy tagjainak aktivitására építve folyamatos tudásmegosztással biztosítsa a magas színvonalú vezetői utánpótlást, ezzel is segítve a magyar gazdaság fejlődését. Erre külön MentorProgramot fejlesztettek ki a jövő nemzedékének támogatása érdekében.

A MentorPLUSZ Program a Tanítsunk Magyarországért Program mentornagyköveteinek szól és 26 mentorral indul útjára a Menedzserszövetség Jövő Menedzsere Mentor Programjának korábbi mentoráltjaival, akik ezúttal mentori szerepet vállalva segítik a jelentkező egyetemistákat. Ők a Menedzserszövetség közép- és felsővezetői, akik a menedzsertársadalom elsőszámú vezetőitől tanulhattak a korábbi Jövő Menedzsere Mentor Programok során és tapasztalataikat szeretnék a fiatal egyetemistáknak is átadni.
A MentorPLUSZ programban mentoraink kifejezetten a mentornagykövetek által felvetett témára fókuszálva segítenek támogatást adni a felmerülő kérdésekben. A folyamat 6×2 órás beszélgetéseket foglal magában. Ezeket főként személyesen, egy-egy esetben online javasoljuk megtartani.

Amennyiben a program felkeltette az érdeklődésed és szívesen élnél a lehetőséggel, kérjük kattints a lap alján a JELENTKEZÉS gombra. A jelentkezéseket legkésőbb július 15-ig várjuk.

Jelentkezés: 

A jelentkezési adatlap kitöltésekor kérjük, hogy a bemutatkozók alapján jelöld meg annak a 3 preferált mentornak a nevét, akihez szívesen jelentkeznél a 6×2 órás kurzusra. A mentorbemutatkozókat szintén a lap alján a MENTOROK gombra kattintva találod.

A jelentkezők adatlapjai alapján a legideálisabb mentor kiválasztásáról egy szakmai csapat dönt. A jelentkezéseket az arra dedikált időszakban lehet feltölteni a jelentkezés gombra kattintva. A programban részt vevő mentoráltak mellé a mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik, a kiértesítések pedig július 30-ig kerülnek kiküldésre a kiválasztott mentoráltak részére.

Jelentkezési időszak: 2022 július 1. – 2022. július 15.

Kiértesítés, mentorok és mentoráltak összekötése: július 30-ig

Programidőszak: Augusztus – október, a  mentor és a mentornagykövet által egyénileg egyeztetett időpontokban

A MentorPLUSZ Mentor Program a jelentkezők számára díjmentes.

Kérdés esetén keressetek bennünket a segitunk@menedzserek.hu e-mail címen.