MasterClass Mentor Program

A Menedzserszövetség rendkívül sikeres mentorprogramja megújult koncepcióval várja azon felsővezetőket vagy felsővezetői pozíciót vállaló menedzsereket, akiknek pozíció- vagy karrierváltásban, akár új, innovatív terület irányában való fejlődésükben van szükségük mentori segítségre.
A MasterClass Mentor Programban ezidáig közel 50 mentorált vett részt.

Az iparágak dinamikus változása a vezetői karakterek változásának igényét is hordozza. Ebben az időszakban az iparágakon átívelő tapasztalatátadás és a közös konzultáció egy tapasztalt vezető számára is nagy segítség. A mentoráltak a programban olyan támogatást kapnak, mely meglévő stratégiájuk átgondolásához, fejlesztéséhez, saját vezetői karrierjük további menetének kidolgozásához ad muníciót. A MasterClass Mentor Program hasznos tapasztalat lehet a kríziseket követő, gazdasági fellendülést igénylő időkre, melyben fontos a reziliencia és a fenntarthatóság.

2019 tavaszán, mikor a program koncepciója kidolgozásra került, a célokat három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.
A programok fejlesztése, folyamatos megújítása közben a következő három további cél került fókuszba: támogatás a vezetői magányosság leküzdésében, segítő kéz nyújtása a vezetők útkeresésében, és amitől a program egyedülálló: a vezetőre történő összpontosítás, nem elsősorban a vállalata, hanem maga a vezető érdekeit képviselve.

A MasterClass 2024:1 Mentor Program 10 mentorral indul útjára. A programban mentorként résztvevő Menedzserszövetség tagok olyan elismert, aktív elsőszámú vezetők, akiknek tapasztalata, véleménye és gondolatai inspirálóan hatnak minden vezetőre.

JELENTKEZÉS

A Menedzserszövetség a felsővezetőket vagy felsővezetői pozíciót vállaló menedzsereket célzó programjával kívánja támogatni a karrierváltó, egy-egy iparágat elhagyó, új, innovatív terület irányában fejlődni vágyó vezetőket.
A programra a szövetség online jelentkezési felületén keresztül lehet regisztrálni, az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével, illetve legalább 3 kompetenciaterület megjelölésével. Ezen kívül a jelentkezési adatlap kitöltése közben a jelentkezőnek meg kell adni azon minimum 3 fő, maximum 6 mentor nevét is, akikhez szívesen jelentkezne a 6×2 órás kurzusra. A jelentkezők adatlapjai a Menedzserszövetség ügyvezetésének előszűrésén esnek át, melyet követően egy szakmai csapat választja ki a legideálisabb mentort a mentoráltak részére. A jelentkezéseket az arra dedikált időszakban lehet feltölteni a www.menedzserek.hu oldalon található MasterClass Mentor Program menüponton keresztül. A programban résztvevő mentoráltak mellé a megfelelő mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik, de minden esetben figyelembe veszi a szakmai team, hogy a mentorált lehetőleg a megjelölt mentorok egyikéhez kerüljön. A kiértesítések december 15-ig kerülnek kiküldésre a kiválasztott mentoráltak részére.

Jelentkezési időszak: 2023. szeptember 20. — lezárásig
Programidőszak: 2024. január – április között a mentor – mentorált megállapodásától függően személyes és / vagy virtuális találkozók keretében, 6 x 2 órában

A MASTERCLASS MENTORPROGRAM DÍJA

A Menedzserszövetség tagjainak, egyéni fizetéssel 500.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetség tagjainak, cég általi fizetéssel 650.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára egyéni fizetéssel 600.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára cég általi fizetéssel 780.000 Ft + Áfa.
A részvételi díj azok számára, akik tagsággal nem rendelkeznek, minden esetben egyéves Menedzserszövetségi tagságot tartalmaz.

Mentor extra: a regisztrációs felületen lehetőség van kifejezetten egy preferált mentorhoz kerülni +50%-os kizárólagossági felár megfizetésével.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!