Az év Menedzsere – Életműdíj

 

mosz_logo

A Menedzserek Országos Szövetsége

Az Év Menedzsere Életműdíj 2018

cím elnyerésérésének feltételei

A díjra pályázni nem lehet, a jelöltek személyére javaslatot tehetnek a felkért szakmai szervezetek, a Menedzserszövetség elnökségének tagjai, illetve a Jelölőbizottság. Díjazottak lehetnek azon magyar vállalatvezetők, akiknek első számú vezetőként meghatározó szerepük volt vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak, és megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • A vállalat a versenyszférában működik (nem állami tulajdonú, kivéve az állam tőzsdén keresztüli tulajdonlását, árbevétele döntően nem közbeszerzésekből származik)
  • A vezető legalább húszéves sikeres vezetői múltat tud felmutatni
  • Visszavonult az operatív irányítástól
  • Legalább 60 éves.

Egy tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló jelölőbizottság választja ki a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet Prof. Dr. Bod Péter Ákos elnökletével.

A Jelölőbizottság tagjai: Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke és Liptay Gabriella, a KPMG Hungary Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

Az Év Menedzsere Életmű díj ünnepélyes átadására 2019. február 16-án, a New York Palace báltermében megrendezésre kerülő 25. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.

További információ esetén keresse a Szövetség titkárságát a titkarsag@menedzserek.hu e-mail címen.

A 2017-es évben az Életműdíjat dr. Kepecs Gábor, az Aegon Csoport Igazgatóságának tagja, közép- és kelet-európai régióigazgató kapta.

Korábbi díjazottak megtekintéséhez kattintson IDE.

Az Év Menedzsere pályázat

Az Év Fiatal Menedzsere pályázat