Jaksity Kata műsorvezető mellett Kedves Krisztina, a Jövő Menedzsere Mentor Program korábbi mentoráltja, a DokiApp operatív igazgatója az elmúlt időszak tanulságaira alapozva beszélget meghívott vendégeivel a munkavállalók testi, lelki és szociális jóllétéről és a munkáltató által kialakított munkahelyi kultúra létfontosságú szerepéről.

A beszélgetés főszereplői: Endrei-Kiss Judit, a Telenor Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese; Lajkó Erika, a Menedzserszövetség Next Level Programjának szakértője, a Bunge Zrt. HR igazgatója; valamint Gazsi Zoltán, az Eisberg Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönjük támogatóinknak, a Foxconn Csoportnak, a Budapest Marriott Hotelnek és a Praktiker Magyarországnak, továbbá együttműködő partnerünknek, az Authentic Beauty Concept-nek, hogy segítségükkel megvalósíthattuk interjú-sorozatunk 2021-es évadát.

Hogyan változtatta meg a koronavírus a vállalatok és a vezetők a feladatköreit? Mik a munkahelyi Post-Covid következményei? Mit tehetünk, mit kell tennünk a munkavállalók mentális egészségéért?

A műsor 1. epizódjának fő kérdése: Egy vezetőnek először önmagával kell rendben lennie, hogy segíteni tudjon kollégáinak?

A műsor 2. epizódjának kérdései: Felvállalhatjuk-e az otthoni munkakörnyezetünket a kamerán keresztül? Vezetőként hogyan kell figyelnünk az egyének problémáira?

A műsor 3. epizódjának kérdései: Meddig tart a vezető a felelőssége a munkavállalók jólléte kapcsán? Milyen eszközöket tud a vállalat biztosítani a jóllét kialakításához?

A műsor 4. epizódjának kérdései: Hogyan működhet jól a Home Office? Milyen hátrányokkal jár az online térben végzett munka?