Jaksity Kata műsorvezető mellett Seres Nikolett, a Jövő Menedzsere Mentor Program korábbi mentoráltja, a Telenor Magyarország belső kommunikációs vezetője az elmúlt időszak tanulságaira alapozva beszélget a Jövő Menedzsere Mentor Program mentoraival arról, hogy milyen trendeket látunk a mentorálás kapcsán.

A beszélgetés főszereplői: Banovic Aleksandra, a Menedzserszövetség tagja, az Arval Magyarország értékesítési és marketing igazgatója, Blaskó Nikolett, a Menedzserszövetség elnökségi tagja, az ACG Reklámügynökség tulajdonosa és ügyvezetője, valamint Borbély Zoltán, a Menedzserszövetség elnökségi tagja, a Schiller Flotta Kft. ügyvezetője. Köszönjük támogatóinknak, a Foxconn Csoportnak, a Budapest Marriott Hotelnek és a Praktiker Magyarországnak, továbbá együttműködő partnerünknek, az Authentic Beauty Concept-nek, hogy segítségükkel megvalósíthattuk interjú-sorozatunk 2021-es évadát.

A műsor témája: Mentor és mentee kapcsolat – fejlődés kéz a kézben.  Mitől olyan sikeres a Jövő Menedzsere Mentorprogram és kiknek ajánljuk?

 

Milyen a jól működő mentor-mentee kapcsolat, miért fontos a kémia? Miért fontos a jó mentor-mentee párosítás? – 1. epizód

 

Mit adhat a Jövő Menedzsere Mentor Program a mentoráltjainak? – 2. epizód

 

Milyen újdonságokkal készül a Menedzserszövetség a Jövő Menedzsere Menor Programmal kapcsolatban jövőben? – 3. epizód

 

Vannak-e szabályok, sémák egy mentorálási folyamat során? – 4. epizód