Blog Detail

XXII. MENEDZSERBÁL ÉS DÍJÁTADÓ GÁLA

29 feb 16
menedzser-ekhu
No Comments

2016. február 27-én, a Budapest Marriott Hotelben került sor a Menedzserbálok eddigi történetének legnagyobb szabású eseményére, a XXII. Menedzserbál és Díjátadó Gálára, melyet rekordszámú résztvevő, összesen több mint 260 vendég tisztelt meg jelenlétével.

A rendezvény teljes tombolabevételét jótékonysági célra ajánlottuk fel a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány részére, (akik munkahely-teremtéssel támogatják a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját) ezzel is kifejezve a Menedzserszövetség társadalmi felelősségvállalását!

A Menedzserbál nagyszerű hangulatáról a pazar étel- és italkínálat mellett az illúzió fiatal mestere, Badár Tamás, valamint Cserpes Laura énekesnő és Kocsis Tibor énekes gondoskodtak. A kellemes programokban bővelkedő este fénypontja azonban kétségkívül a nagy izgalommal várt díjátadó gála volt.

Az Év menedzsere 2015 díjat a FUTUREAL alapító-társtulajdonosának, Dr. Futó Péternek, az Év Fiatal Menedzsere 2015 díjat pedig Várkonyi Balázsnak, az Extreme Digital ügyvezető igazgatójának ítélte oda a Menedzserszövetség. Az idei évben először került átadásra az Év menedzsere – Életműdíj, melyet Mosonyi Györgynek a MOL Nyrt. Felügyelő Bizottság elnökének adományoztak.

A díjakat a Menedzserszövetség elnöksége ítélte oda, ügyelve az elismerés szakmaiságának és eszmeiségének megőrzésére. Az Év Menedzsere díj rangját nem kis mértékben az adja, hogy magát a szakmát, a menedzserséget helyezi a középpontba és pozitív vezetői mintát mutat fel, amely független attól, hogy a vezető vagy menedzser a gazdaság vagy a társadalom mely ágában tevékenykedik. A díjakat Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, valamint Prosits Attila, a Westend Kft. ügyvezető igazgatója, a Demján Sándor Alapítvány Felügyelő bizottság tagja nyújtotta át a díjazottaknak.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük mindenkinek, aki velünk együtt ünnepelt!

A rendezvényen készült képek elérhetőek a Galéria menüpontban, ide kattintva.