XIII. Manager Open

Tennis_Urlaub_Hotel_Sonnhof

XIII. MANAGER OPEN

Ezúton tájékoztatjuk a Menedzserek Országos Teniszbajnoksága 2017. évre tervezett naptáráról. 

A bajnokság versenynaptára: 

  • április 22. – Győr
  • május 27. – Szeged
  • június 3. – Tordas
  • július 15. – Salgótarján
  • július 22. – Székesfehérvár
  • augusztus 26. – Siófok
  • szeptember 2. – Budapest (regionális)
  • szeptember 9. – Debrecen
  • szeptember 23. – Kecskemét
  • október 8. – Budapest (döntő)

A versenysorozatot bevezető sajtótájékoztatóra 2017. április 19-én, míg az évzáró baráti találkozóra 2017. november 25-én kerül sor. Mindkét rendezvény színhelye a főváros egyik legpatinásabb öt csillagos szállodája a Corinthia Hotel Budapest.

A Manager Open viadalok részletes kiírása, majd az eseményről készülő fényképes beszámolók a Menedzser Alapítvány www.manageropen.hu honlapján találhatóak.

Érdeklődés: Hámori Tamás versenyigazgatónál a 06/20-419-6008 telefonszámon, illetve a thamori.isrbt@t-online.hu e-mail címen.

Nevezés: a fenti e-mailen a versenyt megelőző pénteki nap 18 óráig, kivételes esetben a verseny napján, a helyszínen 8.30 és 9.30 óra között. Ünnepélyes megnyitóra a sorsolás elkészítését követően kerül sor.

A nevezési díj a helyszínen fizetendő. A résztvevők egyszeri meleg étkezésben részesülnek.

Kizárólag páros (férfi, női) vegyes számban lehet indulni. A versenyzők két táblára nevezhetnek, az egyik a Masters, amelyre a jelenleg is rendszeresen versenyzők, míg az Open táblára az alkalmilag induló, amatőr tudásszintű párok jelentkezhetnek. Amennyiben a páros egyik tagja korábbi vagy jelenlegi versenyző a másik tag pedig amatőr tudásszintű játékos, úgy a Masters táblán kell indulnia. A páros egyik tagjának mindenképp vállalkozónak, menedzsernek vagy cégvezetőnek kell lennie.

A lebonyolítás, a létszámtól függően, körmérkőzéses forma vagy/és kiesési rendszer alapján történik, a vesztesek vigaszdíjat kapnak. Minden versenyszámban a győztesek, valamint a helyezettek díjazásban részesülnek. Az ünnepélyes díjkiosztás várható időpontja 16-18 óra között (a nevezők, a pályák száma, valamint az időjárás függvényében).

Az egyes versenyeken elérhető pontok: az első helyezett pár 8, a második 5, a harmadik 3, az 5-8. helyezett 1-1 pontot kap, a budapesti döntőnél duplapontszám szerezhető. A pontverseny legjobbjait külön is jutalmazzuk.

Kérjük jegyezze elő a fenti időpontokat egyúttal tájékoztassa a verseny sorozatban érdekelt barátait és ismerőseit is. Várjuk mielőbbi jelentkezését!

GYŐRI REGIONÁLIS TORNA

Időpont: 2017.április 22. 9.00 óra
Helyszín: Győr, Kálóczy téri GYAC pályák
Fővédnök: Borkai Zsolt Győr polgármestere, a MOB elnöke, olimpiai bajnok
Versenyigazgató: Hámori Tamás
Versenybíró: Soós Szabolcs (Telefonszám: +36703815051)
Nevezési díj: 5 000 Ft/pár, a Menedzser szövetég tagjainak 4 000 Ft/pár