VTC Tudásmegosztás

VTC honlapra

A Vezetői Tapasztalat Centrum (VTC) sajátos közvetítő szerepet kíván felvállalni a vezetők generációi között. Interaktív rendezvényein elismert, több évtizedes vezetői múlttal rendelkező szakemberek osztják meg tapasztalataikat, beszélnek nyíltan sikerekről, kudarcokról, a menedzser lét örömeiről és nehézségeiről.

KÖNYVAJÁNLÓ

A könyvek és a tapasztalatok együtt alakítják a lelket.” ( Radnóti Miklós)

A Vezetői Tapasztalat Centrum nem titkolt célja, hogy segítse a fontos és naprakész információ-megosztást és hozzájáruljon a jó tapasztalatok terjesztéséhez. Abban mindannyian egyetértünk, hogy olvasni nagyon jó dolog! De minden vezető átérzi, mennyire nehéz a szűkre szabott időben megtalálni a számára megfelelő könyvet akár a munkavégzés támogatása, akár szórakozás vagy éppen elménk karbantartása a cél.

Ebben szeretne a VTC új kezdeményezésével segítséget nyújtani: 2016. januárjától lehetőséget biztosít a Menedzserszövetség tagjai számára, hogy megosszák egymással egy-egy számukra meghatározó könyvélményüket, remélve, hogy egymástól tanulva még sikeresebbek, szellemiekben gazdagabbak leszünk. Az aktuális könyvajánlásokat itt lehet majd nyomon követni. Rövid könyvajánlót küldeni pedig az ugyvezeto@menedzserek.hu email címre folyamatosan lehet!

VEZETŐI KÖNYVTÁR

MenedzserKalauz 1 Borito 165x235.indd shackleton sikerreszül The Secret Speech
us mézesmadzag kitomott-barbar csend
ken-sande-beketeremtok drucker kisvallalati-marketing-biblia mosz_konyvajanlo_1123

 

VIDEÓK

video1

MENTOR PROGRAM

osztondij-program-slider