Blog Detail

Vezetői Tapasztalat Centrum

06 dec 15
menedzser-ekhu
No Comments

December 3-án egy igazán színvonalas, exkluzív helyszínen találkoztak a menedzserek. A „Veled is megtörténhet egyszer – avagy amikor ez a szék már nem az a szék…” című rendezvényen kialakult bizalmas légkör lehetővé tette, hogy őszintén megnyíljanak egymás előtt az első számú vezetők és olyan kérdések, félelmek, érvek és ellenérvek is elhangzottak, melyekről a mindennapi életben ritkán vagy egyáltalán nem beszélnek.

Az eseményt Baracskai Ferenc alelnök nyitotta meg, a kötetlen beszélgetést pedig Dr. Kovács Beáta moderálta. A beszélgetőpartnerek tapasztalataik megosztásán túl praktikus tanáccsal is ellátták a résztvevőket: a vállalatvezetőknek például érdemes „B” tervvel is készülni szakmai karrierjüket illetően, mindezek mellett fontos az önismeret, hogy reálisan tisztában legyenek saját képességeikkel.

A tervek szerint a Vezetői Tapasztalat Centrum következő rendezvényén a dinasztia menedzsment kérdéskörét fogják körbejárni a témában illetékes beszélgetőpartnerekkel. A visszajelzések alapján várhatóan ezt az eseményt is nagy érdeklődés fogja övezni.

Ön se maradjon le! Kövesse figyelemmel a VTC eseményeiről szóló híreket, hírleveleket.