Blog Detail

ŐSZINDÍTÓ KLUB 19 BESZÁMOLÓ

13 Sze 16
menedzser-ekhu
No Comments

Ismét megrendezésre került a Menedzserszövetség klubjellegű formában működő, Klub 19 elnevezésű rendezvénysorozatának eseménye, mely az MTA impozáns Vörösmarty termében került megrendezésre.

Az esték során aktuális témákban mindig neves szakemberek tartanak vitaindítókat, a résztvevők pedig kötetlen beszélgetés formájában oszthatják meg egymással véleményüket. 

Ezúttal a jelenlévők Dr. Salamon Károly az MKB Bank Általános Biztosító Zrt. vezérigazgatójának előadásban a biztosítási piac helyzetéről hallgathattak érdekfeszítő és tanulságos bevezetőt.

A biztosítások kialakulásának történeti áttekintése után, megtudhattuk, hogy a biztosítókat tekinthetjük ma már a meteorológiai és környezetvédelmi kutatások legnagyobb támogatóinak. Vendégeink a biztosítók megítélésben az elmúlt 20 év során bekövetkezett változásról pedig kötetlen beszélgetés formájában beszélgethettek előadónkkal.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az előadónknak és minden kedves résztvevőnek, hogy jelenlétükkel emelték az esemény fényét.

A Klub 19 őszi programját a Magyar Tudományos Akadémián október 5-i eseményünkkel folytatjuk, melynek részletes programját következő hírlevelünkben küldjük Önöknek. Kérjük, mentse ki naptárjába az időpontot, nehogy lemaradjon következő, hasonlóan őszinte hangvételű kerekasztal beszélgetésünkről.

klub-19-osszefoglalo