Blog Detail

Összefoglaló Olimpiai Klub 19 rendezvényünkről

16 aug 16
menedzser-ekhu
No Comments

A Nyári Olimpiai játékok alkalmából rendhagyó témával készültünk Önöknek nyári Klub 19 rendezvényünk alkalmából.

Ennek a különleges beszélgetésnek, sportközvetítésnek a megszokott Magyar Tudományos Akadémia helyett a Bang & Olufsen szalon BeoPlay Budapest kiállítótere szolgáltatta a helyszínt.

Biztosak vagyunk benne, hogy a program után Önök is közelebb kerültek olimpiai bajnokainkhoz, és Önök is bennfentesként szurkolták végig hajnalig Szilágyi Áron mérkőzéseit. Abban is biztos vagyok, hogy immáron kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk brilliáns asszóit, Szekeres Pál kommentálását követően már szinte szakértőként követték és az aranyéremért folytatott mérkőzést éjjel mindenki a szokásosnál is nagyobb izgalommal figyelte, az aranyéremnek pedig úgy örült, mintha maga nyerte volna meg.

Reméljük, hogy legendás olimpiai bajnok előadóink segítségével képet kaphattak a sikerekhez vezető út küzdelmeiről és az elért sikerek, kudarcok megéléséről, valamint a ma már nyugdíjba vonult, elképesztően energikus és érzelmes Hegedűs Csabával folytatott beszélgetésekből pedig sokan erőt merítettek.

Két nagyon különleges és példamutató személyt ismerhettünk meg, akiktől pár érdekes gondolatot kiragadtunk a sikerrel kapcsolatban:

Szekeres Pál:

“A jó vívó ismérve pontosan az, mint egy jó topmenedzseré: mégpedig az, hogy gyorsan kell jól dönteni, ettől lesz valaki sikeres.”

“Az Olimpiára való kijutást rengeteg munka és küzdelem előzi meg, a sikerek és kudarcok mögött mindig ezt kell nézni.”

Hegedűs Csaba:

“Gyerekként szeretünk és tudunk nagyokat álmodni, 6 évesen Olimpiáról álmodni felemelő érzés, 29 évesen átélni szinte felfoghatatlan.”

“Szövetségi kapitányságom alatt mindig összehívtam a csapatot, hogy a birkózó szőnyeg mellől, a versenyző közvetlen közeléből szurkoljanak. Nagyon fontos minden versenyzőnek éreznie, hogy nincs egyedül, ez hihetetlen erőt ad egy ilyen magányos helyzetben.”

A Klub 19 őszi programját szeptember 7-re tervezzük a Magyar Tudományos Akadémián, ahol a biztosítási piac helyzetéről beszélgetünk Salamon Károly, az MKB Biztosító Zrt. vezérigazgatójával.  Kérjük, mentse ki naptárjába az időpontot, nehogy lemaradjon következő, hasonlóan őszinte hangvételű kerekasztal beszélgetésünkről.

Szép nyarat kívánunk!