A kiadvány megtekintéséhez, kérjük kattintson a fenti képre.

A Jövő Menedzsere 7.0 Mentor Program

A Menedzserszövetség, rendkívül sikeres első hat mentor programját követően, melyen ezidáig közel 150 mentor és több mint 250 mentee vett részt 2022. szeptemberében folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 7.0 Mentor Program néven. 2019 tavaszán, mikor a program koncepciója kidolgozásra került, a célokat három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

A Jövő Menedzsere 7.0 Mentor Program 30 mentorral indul útjára, a mentor csapat több mint a fele most csatlakozott, ezzel is tovább erősítve a program presztízsét. A mentorok részben a Menedzserszövetség aktív tagjai, részben a Szövetség munkáját támogató vezetők, akiknek véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van.

JELENTKEZÉS

A Mentor Programban olyan 40 év alatti vezetők vehetnek részt, akik az online jelentkezési felületen keresztül regisztrálnak a programra, megküldik a Szövetség számára az önéletrajzukat és motivációs levelüket, valamint megjelölnek legalább 3 kompetencia területet. A jelentkezési adatlap kitöltése közben meg kell adniuk 3 fő mentor nevét is, akikhez szívesen jelentkeznének a 6×2 órás kurzusra. A jelentkezők adatlapjai a Menedzserszövetség ügyvezetésének előszűrésén esnek át, majd a mentoráltak részére a legideálisabb mentor kiválasztásáról a szakmai csapat dönt. A jelentkezéseket az arra dedikált időszakban lehet feltölteni a www.menedzserek.hu oldalon a Jövő Menedzsere Mentor Program menüponton keresztül. A programban részt vevő mentoráltak mellé a mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik, a kiértesítések pedig december elején kerülnek kiküldésre a kiválasztott mentoráltak részére.

Jelentkezési időszak: 2022. szeptember 20 – november 20
Programidőszak: 2023. január 1 – március 31 között a mentor – mentorált megállapodásától függően virtuális és / vagy személyes találkozók keretében, 6 x 2 órában

A MENTOR PROGRAM DÍJA

A Menedzserszövetség tagjainak, valamint a Menedzserszövetség tagjai által delegált jelentkezőknek egyéni fizetéssel 200.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetség tagjainak, valamint a Menedzserszövetség tagjai által delegált jelentkezőknek cég általi fizetéssel 250.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára egyéni fizetéssel 250.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára cég általi fizetéssel 300.000 Ft + Áfa.
A részvételi díj minden esetben tartalmaz egy éves Menedzserszövetségi tagságot azok számára, akik tagsággal nem rendelkeznek.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!