A Menedzserszövetség rendkívül sikeres mentorprogramja megújult koncepcióval várja azon közép – és felső vezetőket, illetve vezetői életútjuk elején álló menedzsereket, pályakezdő fiatalokat, akik számára fontos a szakmai fejlődés. A mentorprogramok különlegessége, hogy az abban résztvevő mentoráltak nemcsak gyakorlati tudással és tartalmas szakmai kapcsolatokkal gazdagodhatnak, hanem a Szövetség elismert tagjai támogatását is élvezhetik a mentorálási folyamat alatt és utána is.

Tanulj TOPvezetőktől és lépj a karriered következő szintjére! A 2 órás találkozók során a szakmai mentor csak rád fókuszál.

✅ itt csak arról tanulsz, amiről szeretnél
✅ közösen alakítjátok ki a tematikát
✅ a program után sem engedjük el a kezed
✅ valós kapcsolati tőkét szerezhetsz

❌ ez nem egy webinár kurzus
❌ itt nem oszlik meg a figyelem

Válaszd ki a hozzád illő programot! Ismerd meg mentorprogramunk részleteit!

A JÖVŐ MENEDZSERE
mentorprogramba vezetői életútjuk elején álló menedzsereket, vagy vezetői pályára készülő fiatalokat várunk, akik tapasztalati tudást keresnek.

JELENTKEZEM

A NEXT LEVEL
mentorprogramunk a már tapasztalt, pályájuk közepén járó vezetőket segíti szakmai életük elakadásaiban, szintlépéseiben.

JELENTKEZEM

A MASTER CLASS
felsővezetőket célzó programjával kívánja támogatni a karrierváltó, egy-egy iparágat elhagyó, új terület irányában fejlődni vágyó vezetőket.

JELENTKEZEM