Blog Detail

Menedzserszövetség LinkedIn webinárium – 2017. február 7.

27 jan 17
menedzser-ekhu
No Comments

Az elmúlt időszakban a Szövetség tagsága komoly átalakuláson ment keresztül. Jelentősen nőtt a létszámunk és szerkezete is átalakult. Számos fiatal női vezető és fiatal kezdő vezető csatlakozott hozzánk, nemcsak Budapest vonzáskörzetéből. A vezetői tapasztalataink átadása során 2016-ban sok sikeres találkozást szerveztünk, 2017-től pedig szinte az egész országot lefedve, az utazásra szánt időt rövidítve szeretnénk negyedévente a VTC keretében egy-egy aktuális vezetői problémát felvetni vagy érdekes vezetőt meghívni és webináriumot szervezni, természetesen helyt adva a véleményeknek, észrevételeknek is. Bizonyára sokan közülünk használták már ezt az eszközt a vezetői munkájuk során, lépést tartva a korral mi is szeretnénk, ha mind több tagtársunkhoz eljutnánk, számunkra értékes gondolatokkal, tapasztalatokkal. Kérem fogadják ezt, a kor követelményihez igazodó kezdeményezésünket olyan elvárásokkal, szeretettel, ahogy mi ezt előkészítettük.

Az első megjelenésünk máris egy izgalmas témába a LinkedIn világába enged bepillantani, picit tanulás és oktatás jelleggel. Sikerült megnyernünk programunkhoz ennek a témának legkíválóbb magyarországi szakértőjét, guruját: Bánki Tamást. Kívánjuk és reméljük, hogy ezzel a kezdeményezéssel ismét kaput nyitunk a vezetői tapasztalatok és módszerek mind alaposabb megismeréséhez. Bánki Tamás célja, a DrLinkedin.hu előadójaként, a magyar LinkedIn szakértőjeként, a világ legjelentősebb üzleti közösségi oldalát hazánkban is népszerűsíteni, magyarul és angolul egyaránt.

A LinkedIn-nek napjainkban már több mint 450 millió tagja van világszerte és ebből több mint 750 ezer tag magyarországi felhasználó. Érdemes tehát a magyar üzletembereknek is felfedezni és használni ezt az egyedülálló online médiumot.

Ebben a megismerésben szeretne a Menedzserszövetség Tamással karöltve segíteni hazánk vezető üzletembereinek, cégvezetőinek.

Bánki Tamás 2011 óta több mint 2800 szakembert oktatott a LinkedIn hatékonyabb felhasználására, elsősorban a marketing, online marketing, coaching, HR terülten.

A DrLinkedin.hu LinkedIn hirdetéssel, tanácsadással és képzéssel foglalkozik, valamint segítséget nyújt az üzleti online médium legoptimálisabb használatához.

Akár induló vállalkozásához keres partnert vagy nagyvállalatát szeretné az online világban népszerűsíteni, ha üzleti kapcsolatait szeretné szélesíteni vagy a megfelelő befektetőt keresi legújabb fejlesztéséhez, állást keres vagy a karrier pályáját szeretné módosítani, esetleg munkaerőt toborozna, a LinkedIn egyedülálló eszközöket nyújt Önnek.

A Menedzserszövetség által szervezett LinkedIn témájú webinárium program forgatókönyve a csatolt dokumentumban található.

Belépés, regisztráció a programra:

A webinárium egyre szélesebb körben használt korszerű online tudásátadási, képzési eszköz, segítségével bárki, bárhonnan részt vehet egy online előadáson, tréningen vagy megbeszélésen. Használata nem kíván speciális IT eszközöket, sem különleges felkészültséget. Az alábbi leírás egy rövid segítség Önnek, hogy probléma nélkül vehessen részt a tervezett webináriumunkon.

Az alábbi instrukciók segítenek a Go-To-Webinar rendszer használatában, amelyen a tervezett webinárium elérhető lesz.

Ha még nem használta korábban a rendszert, akkor a következő lépéseket kell megtennie. Figyelem: működő internet elérés szükséges az alábbi lépésekhez!

  1. Amennyiben részt kíván venni a webináriumon, kattintson az alábbi linkre, és megjelenik egy regisztrációs ablak.
    REGISZTRÁCIÓ: https://attendee.gotowebinar.com/register/8087201972120548353
  2. A regisztrációhoz töltse ki a három boxot: keresztnév, vezetéknév és e-mail cím.

Amennyiben ez megtörtént, kap egy második e-mailt a regisztráció megerősítéséről, ebben az e-mailben szereplő linkre kattintva csatlakozhat a webináriumhoz (majd annak időpontjában), illetve telepítheti előzetesen az alkalmazást. A telepítés teljesen biztonságos, de ettől még vállalati tűzfala és egyéb IT biztonsági rendszerei okozhatnak gondot. Emiatt javasoljuk, hogy ne a webinárium kezdetekor indítsa a telepítést, hanem akkor, amikor megkapta a regisztrációja után a visszajelző e-mailt a linkkel. Ha vállalati rendszere nem engedélyezi a telepítést, keresse céges rendszergazdáját segítségért.

A webinarium program telepítésének lépései:

  1. Klikkeljen a “GoToWebinar opener to begin” gombra.
  2. Ekkor a böngészője letölt egy telepítő alkalmazást, amelyre rákattintva előjön egy futtatás ablak.
  3. Kattintson a “Futtatás” gombra, és nagyságrendileg 20 másodperc múlva megjelenik a “let’s get start” gomb, melyre rákattintva az alkalmazás elindul.

Ha a “belépési pont nem található” hibaüzenet megjelenik, azt csak be kell zárni, mert ez azt jelzi, hogy a webinárium még nem kezdődött el, de ez a telepítést nem befolyásolja.

A tervezett webinárium időpontja előtt 15 perccel nyílik meg a lehetőség a csatlakozásra, ekkortól tud a fent megjelölt linkre kattintva csatlakozni az online rendezvényhez. Készüljön fel működő hangszóróval vagy fülhallgatóval, illetve a webinárium alatt lehetősége lesz véleménye elmondására is, ehhez egy beépített vagy fülhallgatóhoz kapcsolódó mikrofonra is szüksége lesz. Ha nincs mikrofonja, akkor is részt vehet természetesen a webináriumon.

Első olvasásra a fentiek bonyolultnak tűnhetnek, de a gyakorlatban nagyon egyszerű és gyors a teljes folyamat.

A jelentkezők (azaz akik a fenti módon regisztráltak) a webinárium előtti napon emlékeztető e-mailt is kapnak, amely újra tartalmazza a linket a csatlakozáshoz.

Várjuk Önt is első webináriumunkon!

Menedzserek Országos Szövetsége

 

Webinár-LinkedIn-201702