A kiadvány megtekintéséhez, kérjük kattintson a fenti képre.

A MasterClass 2.0 Mentor Program

A Menedzserszövetség rendkívül sikeres hat mentor programját követően 2022. szeptemberében folytatja kezdeményezést tapasztalt, de mindig fejlődni vágyó vezetők részére MasterClass 2.0 Mentor Program néven. A program koncepciója kidolgozásakor nagysikerű Jövő Menedzsere Mentor Program elemeire épített a Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése, a 40 év feletti vezetők részéről felmerült igények figyelembevételével.

A program fő céljai:
értékteremtés a jelenlegi menedzser generáció számára
szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között
szerepvállalás a vezetői magányosság leküzdésében
a tapasztalt vezetők útkeresésében támogatás nyújtása
a program a vezetőre, nem a vállalatára összpontosít
40 év feletti vezetők támogatására is kiemelt szükség van, hiszen az iparágak dinamikus változása a vezetői karakterek változásának igényét is hordozza

Az igényekre reagálva a Menedzserszövetség 2022-ben másodszor indítja el mentor programját MasterClass 2.0 Mentor Program címmel. Ebben az időszakban az iparágakon átívelő tapasztalatátadás, a közös konzultáció a lehető legnagyobb segítség egy tapasztalt vezető számára is. A Menedzserszövetség ezzel a programjával kívánja támogatni a karrierváltó, egy-egy iparágat elhagyó, új, innovatív terület irányában fejlődni vágyó vezetőket.
A mentoráltak a programban olyan támogatást kapnak, mely meglévő stratégiájuk átgondolására, fejlesztésére, saját vezetői karrierjük további menetének kidolgozásához ad muníciót.
A MasterClass 2.0 mentor program hasznos tapasztalat lehet a kríziseket követő, gazdasági fellendülést igénylő időkre, melyben fontos a reziliencia és a fenntarthatóság.

A MasterClass 2.0 Mentor Programban 10 mentor vesz részt, természetesen kiemelt fókuszt helyezve a nemek közötti egyenlőségre, így 5 női és 5 férfi vezető várja a mentoráltak jelentkezését immár dedikáltan a 40 feletti korosztályból.

JELENTKEZÉS

A Mentor Programban olyan 40 év fölötti vezetők vehetnek részt, akik az online jelentkezési felületen keresztül regisztrálnak a programra, megküldik a Szövetség számára az önéletrajzukat és motivációs levelüket, valamint megjelölnek legalább 3 kompetencia területet. A jelentkezési adatlap kitöltése közben meg kell adniuk 3 fő mentor nevét is, akikhez szívesen jelentkeznének a 6×2 órás kurzusra. A jelentkezők adatlapjai a Menedzserszövetség ügyvezetésének előszűrésén esnek át, majd a mentoráltak részére a legideálisabb mentor kiválasztásáról a szakmai csapat dönt. A jelentkezéseket az arra dedikált időszakban lehet feltölteni a www.menedzserek.hu oldalon a MasterClass Mentor Program menüponton keresztül. A programban részt vevő mentoráltak mellé a mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik, a kiértesítések pedig december elején kerülnek kiküldésre a kiválasztott mentoráltak részére.

Jelentkezési időszak: 2022. szeptember 20 – november 20
Programidőszak: 2023. január 1– március 31 között a mentor – mentorált megállapodásától függően virtuális és / vagy személyes találkozók keretében, 6 x 2 órában

A MENTOR PROGRAM DÍJA

A Menedzserszövetség tagjainak, valamint a Menedzserszövetség tagjai által delegált jelentkezőknek egyéni fizetéssel 400.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetség tagjainak, valamint a Menedzserszövetség tagjai által delegált jelentkezőknek cég általi fizetéssel 500.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára egyéni fizetéssel 500.000 Ft + Áfa.
A Menedzserszövetségi tagsággal nem rendelkező jelentkezők számára cég általi fizetéssel 600.000 Ft + Áfa.

A részvételi díj minden esetben tartalmaz egy éves Menedzserszövetségi tagságot azok számára, akik tagsággal nem rendelkeznek.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!