Blog Detail

Együttműködési megállapodás a FIVOSZ-szal

07 dec 15
menedzser-ekhu
No Comments

2015. november 16-án a Fiatal Vállalkozók hetének első napján ünnepélyes keretek közt együttműködési megállapodást írt alá Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke, valamint Szirmák Botond a Menedzserek Országos Szövetségének (Menedzserszövetség) elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

A fiatal magyar vállalkozók munkájának támogatására, illetve versenyképességük növelése érdekében kötött együttműködés része annak a megújuló stratégiának, melyet a Menedzserszövetség elnöksége az elmúlt hónapokban dolgozott ki és fogadott el. Fontos, hogy a stratégiai partnerkapcsolatok útján a szövetség nyitottsága érzékelhető legyen mindenki számára, különös tekintettel a jelenlegi és a jövendőbeli tagokra egyaránt.

A megállapodás elsődleges célja, hogy a két szervezet egymással együttműködve lehetőséget teremtsen tagjai, a hazai vállalkozások és a fiatal vállalkozók közötti szorosabb kapcsolatok kialakítására, illetve szakmai segítséget nyújtson a fiatal vállalkozók munkájában. Másodlagos célként a szervezetek kölcsönösen részvételi lehetőséget biztosítanak a tagok számára az általuk szervezett szakmai eseményeken és konferenciákon való megjelenésre.  Az együttműködésnek köszönhetően a FIVOSZ tagjai betekintést nyerhetnek a hazai menedzserkultúra világába, továbbá a Menedzserszövetség érdekképviseleti ügyekben is támogatást nyújthat számukra.