Az Év Fiatal Menedzsere

mosz_logo

A Menedzserek Országos Szövetsége
nyílt pályázatot hirdet

Az Év Fiatal Menedzsere 2018

cím elnyerésére

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi előterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar vállalatvezetők vehetnek részt, akiknek vezetőként meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak és megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • A vállalat a versenyszférában működik (nem állami tulajdonú, kivéve az állam tőzsdén keresztüli tulajdonlását, árbevétele döntően nem közbeszerzésekből származik)
  • legalább évi 1 milliárd Ft árbevétellel és minimum 10 alkalmazottal rendelkezik
  • Nagyvállalatoknál első számú vezetők, illetve azon felsővezetők, akik közvetlenül az elsőszámú vezetőnek, tulajdonosnak jelentenek és önálló üzletágat vezetnek és/vagy munkakörükben önálló P&L felelősségük van, kisebb cégeknél kizárólag elsőszámú vezetők
  • A pályázó legalább ötéves sikeres vezetői múltat tud felmutatni
  • A pályázó legfeljebb 40 éves

Előnyt élveznek azok a pályázók, akiknek kimagasló vezetői teljesítményéről az elmúlt egy évben az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény, mérföldkő is tanúskodik.

Pályázni a szükséges formanyomtatvány kitöltésével lehet, melyet megkeresés esetén minden érdeklődőhöz eljuttat a szövetség ügyvezetése.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. január 10.

A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló jelölőbizottság, Prof. Dr. Bod Péter Ákos elnökletével választja ki a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet mindkét kategóriában.

A Jelölőbizottság tagjai: Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke és Liptay Gabriella, a KPMG Hungary Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

Az Év Fiatal Menedzsere díj ünnepélyes átadására 2019. február 16-án, a New York Palace Róma termében megrendezésre kerülő 25. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.

A beadott pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, azok kizárólag a Jelölő Bizottság tagjai és a Menedzserszövetség Elnöksége számára lesznek hozzáférhetőek. A Menedzserszövetség Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata megtekinthető a www.menedzserek.hu weboldalon.

A pályázati feltételek és a pályázat benyújtásának további részletei a Menedzserszövetség weboldalán a Pályázatok menüpont alatt találhatók.

Korábbi díjazottak megtekintéséhez kattintson IDE.

Az Év Menedzsere pályázat

Az Év Menedzsere Életműdíj pályázat