Állandó rendezvények

MENEDZSERBÁL ÉS DÍJÁTADÓ GÁLA

A vállalatok, non-profit szervezetek és a közszféra felsővezetőinek egyik legkiemelkedőbb éves társadalmi rendezvénye a Menedzserbál és Díjátadó Gála, melyet minden év elején, a báli szezonban szervez a Szövetség. A rendezvényen kerül sor az Év Menedzsere díj, az Év Fiatal Menedzsere díj és az Életműdíj átadására is.

MENEDZSERKLUB (KOCCANÁS, STORYTELLING)

Több éve sikerrel fut a Szövetség egyik legnagyobb networking rendezvénye, a Koccanás. 2017-től már évente három alkalommal találkozhatnak a tagok és a meghívott vendégek, hogy kötetlenül, kellemes környezetben “koccanjanak”, megosztva egymással komolyabb vagy éppen személyes témájukat. A MenedzserKlub eseménysorozat a Koccanás ötvözése egy Storytelling programmal, ahol minden alkalommal egy aktuális témát boncolgatnak ismert és elismert vendégeink egy panelbeszélgetés keretén belül.

AHOL A SIKERES NŐK TALÁLKOZNAK

A Menedzserszövetség kiemelt figyelmet fordít a női felsővezetők támogatására és fontosnak tartja, hogy fórumain, eseményein foglalkozzon az Őket érintő témákkal. A 2016-ban elindított programsorozatunk célja egy olyan értékes találkozási pont létrehozása, amely egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a Szövetség tagjai és a meghívott vendégek számára.

VEZETŐI TAPASZTALAT CENTRUM RENDEZVÉNYEK  

A Vezetői Tapasztalat Centrum sajátos közvetítő szerepet kíván felvállalni a vezetők generációi között. Interaktív rendezvényein elismert, több évtizedes vezetői múlttal rendelkező szakemberek osztják meg tapasztalataikat, beszélnek nyíltan sikerekről, kudarcokról, a menedzser lét örömeiről és nehézségeiről. 

MANAGER OPEN 

A tavasztól őszig zajló Manager Open teniszbajnokság során regionális viadalokon mérhetik össze tudásukat a sportot kedvelő menedzserek. 

KLUB 19 

A Szövetség klubjellegű formában működő rendezvénysorozata évente három alkalommal kerül megrendezésre. A klubesteken aktuális témákban neves szakemberekkel kötetlen beszélgetés formájában oszthatják meg véleményüket vendégeink.