Aktuális rendezvények

Nagy sikerrel került megrendezésre első MenedzserKlub eseményünk, mely az Életpályák pódiumbeszélgetést és az Őszindító Koccanás programunkat foglalta magába.

Nagy örömünkre szolgált bemutatni a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány Premier Kultcafé központját, amelynek megnyitásához tagjaink és vendégeink a Menedzser Bál és Díjátadó Gálán jótékonysági tombolajegyek megvásárlásával is hozzájárultak. A fogyatékkal élőket foglalkoztató intézményt támogató tagjainknak ezúton is szeretnénk megköszönni nagylelkűségüket!

Életpályák eseményünkön, Sápi Lajossal történt beszélgetés során vendégeink ismételten megismerhették egy sikeres és meghatározó magyar felsővezető karrierjének mérföldköveit.

Őszindító Koccanás programunkat egy Chivas Regal bemutatóval és kóstolóval indítottuk, Singlár Tamás, a Pernod Ricard Hungary ügyvezető igazgatójának előadásában.

A kellemes italok és falatkák mellett a jó hangulatról a Magyar Bori és Kardos Dániel Duó gondoskodott.

A MenedzserKlub következő programját 2017. január 19-re tervezzük. Kérjük, mentse ki naptárjába az időpontot, nehogy lemaradjon a következő, hasonlóan érdekes Életpályák pódiumbeszélgetésünkről és az azt követő évindító Koccanásról.