A tagság előnyei

 

handshake

CSATLAKOZZON ÖN IS A SZÖVETSÉGHEZ!

A Menedzserszövetséghez az alábbi belépési nyilatkozat kitöltésével csatlakozhat.

BELÉPÉSI NYILATKOZAT ⇓

 

TAGSÁG ELŐNYEI

A Menedzserszövetség a Magyarországon működő vállalatok és intézmények felsővezetőinek olyan országos szakmai szervezete, ahol maguk a hazai felsővezetők a tagok.

kapcsolati tőkeKAPCSOLATI TŐKE

A Menedzserszövetség egyik célja, hogy 2 éven belül közel 300 főre bővüljön a jelenleg 185 fős tagság úgy, hogy továbbra is a hazai első számú vezetők közössége maradjon.

üzleti lehetőségÜZLETI LEHETŐSÉG

A tagok által képviselt vállalatok összárbevétele közel 4000 Mrd Ft, és 125.000 munkavállalót alkalmaznak. Ezek a számok is jól példázzák azt az üzleti potenciált, ami elérhetővé válik a tagság által.

szakmai közösségSZAKMAI KÖZÖSSÉG

A Menedzserszövetség olyan hosszú távú stratégiai együttműködésekre törekszik, mely segítségével a közös értékek mentén egy kiemelkedő szakmai közösséget teremthet. A Szövetség tagjaként 3 másik szakmai szervezet (FIVOSZ, MGYOSZ, HBLF) rendezvényein is részt vehet, bővítheti üzleti kapcsolatrendszerét.

tudásmegosztásTUDÁSMEGOSZTÁS

A Szövetség kötetlen rendezvényei többek között lehetőséget teremtenek a vezetői tapasztalatok megosztására. Állandó rendezvények pl. Klub 19, Koccanás, Életpályák – Story Telling, Vezetői Tapasztalat Centrum.

társadalmi értékteremtésTÁRSADALMI ÉRTÉKTEREMTÉS

Több mint 20 éve a Menedzserszövetség minden évben meghirdeti pályázatait a védjegyoltalom alá helyezett “AZ ÉV MENEDZSERE” és “AZ ÉV FIATAL MENEDZSERE” címmel, amelyek segítségével a menedzserek – Szövetségen belüli és kívüli – társadalmi presztízsét kívánjuk növelni.


Hírlevelünkre feliratkozva többet is megtudhat a Menedzserszövetség mindennapjairól, aktualitásairól!

FELIRATKOZÁS ⇒