A Kék Innovációs Különdíj

men_log4

A Menedzserek Országos Szövetsége és a Volkswagen

nyílt pályázatot hirdet

A Kék Innovációs Különdíj 2018

elnyerésére

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi előterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar vállalatvezetők vehetnek részt, akik első számú vezetőként kimagaslóan sokat tettek környezettudatos fejlesztések, innováció, a környezettudatos vállalatvezetés vagy az elektromos mobilitás jegyében.

Pályázni a környezettudatos vállalatvezetésért tett beruházások, eszközök, eredmények bemutatásával, illetve azok dokumentálásával lehet.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. január 10.

A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló Jelölőbizottság, Prof. Dr. Bod Péter Ákos elnökletével választja ki a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet.

A Jelölőbizottság tagjai: Dalnoki Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója, Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke és Liptay Gabriella, a KPMG Hungary Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

A Kék Innovációs díj ünnepélyes átadására 2019. február 16-án, a New York Palace Róma termében megrendezésre kerülő 25. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.

A beadott pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, azok kizárólag a Jelölő Bizottság tagjai és a Menedzserszövetség Elnöksége számára lesznek hozzáférhetőek.

A Menedzserszövetség Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata megtekinthető a www.menedzserek.hu weboldalon.

A pályázati feltételek és a pályázat benyújtásának további részletei a Menedzserszövetség weboldalán a Pályázatok menüpont alatt találhatók.