A Kék Innovációs Különdíj

men_log4

A Menedzserek Országos Szövetsége és a Volkswagen

nyílt pályázatot hirdet

A Kék Innovációs Különdíj 2017

elnyerésére

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi előterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar vállalatvezetők vehetnek részt, akik elsőszámú vezetőként a környezettudatos fejlődés jegyében, kimagaslóan sokat tettek az elektromos mobilitás vállalati népszerűsítéséért.

Néhány példa a lehetséges beruházásokra és intézkedésekre:

  • Töltőoszlop telepítése a cég székhelyen vagy valamely telephelyén
  • Car policy kiterjesztése elektromos és hibrid gépkocsikra
  • Elektromos és/vagy hibrid pool car forgalomba helyzése
  • Taxi mellett/helyett GreenGo (Magyarország első e-car sharing vállalkozása) használat biztosítása a kollégáknak
  • Munkatársak privát vagy céges elektromos autójának otthoni töltéséhez (wallbox telepítéséhez, áramszámlához, stb.) támogatás

Pályázni az elektromos mobilitás vállalati népszerűsítéséért tett eszközök, eredmények bemutatásával, illetve azok dokumentálásával lehet.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 20.

A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló jelölőbizottság, Bod Péter Ákos elnökletével választja ki a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet mindkét kategóriában.

A Jelölőbizottság tagjai: Dalnoki Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója, Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke, Mosonyi György, a MOL Nyrt. Felügyelő Bizottságának elnöke és Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

A Kék Innovációs díj ünnepélyes átadására 2018. február 17-án, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülő 24. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.

A beadott pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, azok kizárólag a Jelölő Bizottság tagjai és a Menedzserszövetség Elnöksége számára lesznek hozzáférhetőek.