Blog Detail

23. Menedzserbál és Díjátadó Gála

21 nov 16
menedzser-ekhu
No Comments

Örömmel értesítjük, hogy a Menedzserszövetség éves legnagyobb társadalmi eseményét, a 23. Menedzserbál és Díjátadó Gálát, 2017. február 18-án az illusztris Corinthia Hotel Budapest báltermében tartja.

A magas színvonalú programok mellett, a Bál fénypontja idén is az Év Menedzsere Díj átadása lesz.

Ezúttal is három kategóriában hirdetünk díjazottat: az Év Menedzsere, az Év Fiatal Menedzsere és az Év Menedzsere Életműdíjat adjuk át ünnepélyes keretek között.

A Menedzserszövetség nagyon fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, mely az Autistic Art Egyesület javára felajánlott jótékonysági tombola formájában jelenik meg eseményünkön.

A programról további információ az alábbiakban található.

Amennyiben szeretne regisztrálni eseményünkre vagy további információra lenne szüksége, keresse a Menedzserszövetség titkárságvezetőjét a 06 30 725 1263 telefonszámon, vagy a titkarsag@menedzserek.hu e-mail címen.

Amennyiben jegyét vagy asztalát az idei évben rendeli meg, úgy azt kedvezményesen tudjuk biztosítani Vendégeink számára.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrációja során lehetőséget biztosítunk azonnali asztalfoglalásra, jegyrendelésre is.

A belépőjegyek korlátozott száma miatt részvételi szándékának visszajelzését is nagy örömmel fogadjuk, de az nem jelent végleges regisztrációt.

Reméljük, találkozunk a 2017-es Menedzserbál és Díjátadó Gála eseményünkön!

 Menedzserek Országos Szövetsége