Blog Detail

23. MENEDZSERBÁL ÉS DÍJÁTADÓ GÁLA – Beszámoló

21 feb 17
menedzser-ekhu
No Comments

Február 18-án nagy sikerrel került megrendezésre a 23. Menedzserbál és Díjátadó Gála eseményünk, a Corinthia Hotel Budapest impozáns báltermében.

Több, mint 200 prominens vendég, cégek felsővezetői gyűltek össze, hogy megtudják ki lesz a 2016-os Év Menedzsere, Év Fiatal Menedzsere és Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettje.

  • Az Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója kapta
  • Az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta
  • Az Életműdíjat Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke vette át

A Díjátadó Gálán felléptek a Virtuózok produkció fiatal tehetségei és Kalmus Felicián chello virtuóz. A jótékonysági tombolasorsolás idei kedvezményezettje az Autistic Art Alapítvány volt.

A bálon hajnali 2-ig szórakoztak vendégeink, a jó hangulatról a Micheller Myrtill jazz trió és a Midlife Crisis zenekar gondoskodott.

A gálavacsorát követően a Royal Lounge-ban gondoskodtak partnereink hajnalig a finom ételekről és italokról: Freixenet pezsgőbár, Chivas Regal koktélbár, Nespresso kávébár, DemiJohn borbár, Panyolai pálinkakóstoló és Corinthia Hotel Budapest desszertbár várta vendégeinket. Kiemelt partnereink, a Spanyol Idegenforgalmi Hivatal és a Neckermann pedig spanyol ízelítőkkel kényeztette az érdeklődőket.

Köszönjük az együttműködést az esemény kiemelt támogatójának, a Peugeot-nak, valamint további együttműködő partnereinknek: a Telenornak, az Union Biztosítónak és a Demján Alapítványnak.

Köszönjük a jótékonysági tombola magas színvonalú nyereményeihez való hozzájárulását még a Danubius Hotels Group-nak, a Direct Safety System-nek, a Wall Street Fashion-nek és a Qatar Airways-nek.

Menedzserbal-201702-video

További fotók megtekintése itt