A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi előterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar vállalatvezetők vehetnek részt, akiknek első számú vezetőként meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak és megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • A vállalat a versenyszférában működik
  • Legalább évi 5 milliárd Ft árbevétellel és minimum 50 alkalmazottal rendelkezik
  • A pályázó legalább tízéves sikeres vezetői múltat tud felmutatni

Előnyt élveznek azok a pályázók, akiknek kimagasló vezetői teljesítményéről az elmúlt egy évben az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény, mérföldkő is tanúskodik.

Pályázni a szükséges formanyomtatvány kitöltésével lehet, melyet megkeresés esetén minden érdeklődőhöz eljuttat a szövetség ügyvezetése.

A pályázat benyújtásának határideje: Hamarosan ismertetésre kerül!

A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló jelölőbizottság, Prof. Dr. Bod Péter Ákos elnökletével választja ki a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet mindkét kategóriában.

A Jelölőbizottság tagjai: Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke és Liptay Gabriella, a KPMG Hungary Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

Az Év Menedzsere díj ünnepélyes átadására 2020. március 7-én, a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő  26. Év Menedzsere Díjátadó Gálán kerül sor.

A beadott pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, azok kizárólag a Jelölő Bizottság tagjai és a Menedzserszövetség Elnöksége számára lesznek hozzáférhetőek.