A Menedzserszövetség kiemelt figyelmet fordít a női felsővezetők támogatására és fontosnak tartja, hogy fórumain, eseményein foglalkozzon az Őket érintő témákkal. A 2016-ban elindított programsorozatunk célja egy olyan értékes találkozási pont létrehozása, amely egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a Szövetség tagjai és a meghívott vendégek számára.

Következő eseményünknek, az “Ahol a Sikeres Nők találkoznak” című sikersorozatunknak a Haris Park ad otthont, témánk pedig a “Work-Life Balance” lesz.

Néhány gondolat a helyszínről:

A Haris Park Buda új találkozóhelye, ahol egy kertvendéglő mellett sokoldalú kiállítótermek kapnak helyet. Egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen a budai értelmiség és polgárság törzshelye, a környékbeliek kedvelt étterme, elegáns esküvők, kiállítások, koncertek, rendezvények otthona.

A helyszín tulajdonosainak missziója, hogy a magas színvonalú éttermi- és rendezvényszolgáltatás biztosítása mellett jó viszonyt ápoljanak a környéken lakókkal és környezetükkel. Az eredeti funkciójának megfelelően helyreállították a társasági életet szolgáló épületrészeket és a régi kerthelyiséget, mely remélhetőleg hamarosan a budaiak törzshelyévé válik.

Céljuk, hogy Buda szívében is legyen egy olyan találkozóhely, mely a hétköznapi és az alkalmi társasági együttléteknek is otthont adhat történelmi miliőben, mégis 21. századi minőségben.

Az esemény időpontja 2019. Június 18. 18 óra

A regisztrációt hamarosan megnyitjuk, kérjük amennyiben szeretnének részt venni az eseményen, részvételi szándékukat a limitált helyek száma miatt időben jelezni szíveskedjenek.